Göinge – det gröna rummet är en utställning för dig som är fascinerad av det skånska landskapets mångfald och uppskattar landskapsfotografering som konstform. Blickarna riktas mot det undangömda och gröna nordöstra hörnet, en del av Skåne fyllt av skogar, sjöar, kulturlandskap och urgammal odlingsbygd. Det är en lågmäld, strävsam natur som växer med tiden och som utstrålar ett påtagligt lugn. Tystnaden som finns här är, med skånska mått, unik.
 
Plats: Utställningshallen, Hässleholm Kulturhus
Öppettider: Tisdag, torsdag och fredag 10.00-16.00 Onsdag 13.00-18.00  Lördag 10.00-13.00
Pågår: 1 okt - 5 nov
 
 
Ny bok av Sven Persson /N: Göinge - det gröna rummet
 
Göinge – det gröna rummet är boken för dig som är fascinerad av det skånska landskapets mångfald och uppskattar landskapsfotografering som konstform. I detta verk riktas blickarna mot det undangömda och gröna nordöstra hörnet, en del av Skåne fyllt av skogar, sjöar, kulturlandskap och urgammal odlingsbygd. Det är en lågmäld, strävsam natur som växer med tiden och som utstrålar ett påtagligt lugn. Tystnaden som finns här är, med skånska mått, unik.
 
Sven Persson har mångårig erfarenhet som professionell fotograf. Uppdrag inom främst reklam och lifestyle varvas med det som ligger honom varmast om hjärtat: landskapsfotografering. Bildstilen är klassisk med formmässigt stabila kompositioner och mångsidigheten ett kännetecken: stora landskap tas med samma säkra hand som detaljer och abstrakta motiv. Sven är utbildad inom bildkommunikation och avancerad bildredigering, är auktoriserad fotograf i digital bild och medlem i SFF – Svenska Fotografers Förbund. Han är även medlem i /N – föreningen Naturfotograferna, Sveriges främsta naturfotografer.
 
Språk: Svenska och engelska     
Antal sidor: 144     
Dimensioner: 240 x 315 x 20 mm
 
Köp boken här: www.swelo.se

Kontakt

Johan Lind (ordförande)
Email: johan.olof.lind [att] gmail.com

Mats Andersson (webbmaster)
Email: mats@concret.se
Powered by CONCRET