Fotograferna

Medlemmar i Föreningen Naturfotograferna

Naturfotograferna har totalt 122 medlemmar samt en hedersmedlem. Se en komplett lista över medlemmarna i pdf-filen.

Här nedan kan du se presentationer av nästan alla medlemmar.

 

Söka bland medlemmarna!

 

Naturfotograferna has 119 registered users
Search criteria
Search results
<< Start < Prev [1] 2 3 4 5 6 Next > End >>

Porträtt Kontakt Presentation Foto
Lars-Göran Abrahamsson
Hofors
En skogsvandrare med kamera som trivs bäst i Taigaskogen,. Tycker om att jobba fram bilderna själv och då gärna i kombination med nåt av sina gömslen.
Bild 1
Mikael Ackelman
Stigtomta
Professionell fotograf med resor, arkitektur, inredning och natur som främsta motivområden. Leder workshops inom foto och berättande bild. Fågelguide, lärarutbildad inom matematik, fysik och biologi.
Bild 1
Mats Andersson
Jönköping, Bashult
Mats Andersson - yrkesfotograf & art director på reklambyrån Concret i Jönköping. Har publicerat bilder under många år i tidsskrifter, böcker och almanackor. Ansluten hos bildbyrån Maskot i Stockholm.
Bild 1
Thomas Andersson
Falkenberg
Fåglar och landskap är favoritmotiven. Gillar att resa, fotograferade då även människor och kultur.
Bild 1
Ove Andersson
Storvreta
Legendarisk Sibirienfarare och föredragshållare.
Bild 1
Staffan Andersson
Förslöv
Fotograf med studio mitt på Bjärehalvön. Arbetar med natur, jordbruk, matproduktion och teknik. Tar uppdrag över hela södra Sverige, och arbetar med några av världens ledande bildbyråer.
Bild 1
Claes Andrén
Ljungskile
Arbetar med att bevara hotade arter och biologisk mångfald, särskilt amfibier och reptiler. Vetenskaplig ledare på Nordens Ark med nationella och internationella bevarandeprojekt
Bild 1
Ulf Antonsson
Kalmar
Ulf Antonsson (född 1963) började fotografera 1981. Han är främst en fågelfotograf som oftast håller till i hemmatrakterna kring Kalmar och på Öland.
Bild 1
Staffan Arvegård
Bild 1
Torbjörn Arvidson
Örebro
Torbjörn Arvidson, f 1953, bor i Örebro, Närke. Med sitt stora intresse för fåglar och fjärilar så är det just detta som främst präglar hans fotografering av naturen.
Bild 1
Gunnar Aus
Sävedalen
Naturfotograf med speciell förkärlek för fåglar och deras form och färg. Lite närbildsentusiast...
Bild 1
sture bäck
saltsjöbaden
I hemmamarkernas ödebygder hämtar han sina poetiskt finstämda naturbilder. Älska nutid - vårda forntid.
Bild 1
Hans Berggren
Bromölla
Hans är biolog och naturfilmare med särskild intresse för småkrypens värld. Makro-/mikrofilmning har därför blivit ett av hans viktigaste arbetsområde.
Bild 1
Jan-Michael Breider
Växjö
Arbetar som läkare på Intensiven i Växjö när han inte är ute och fotograferar. Gillar fåglar och landskap i tuffa miljöer som arktis och öknar, men är också gärna hemma i Norden.
Bild 1
Lennart Broborn
Trollhättan
Lennart har lämnat oss. Budet om Lennart Broborns frånfälle kom överraskande. Han blev funnen död en morgon på en av Hunnebergs stigar. Han lämnade livet i naturen med kamerorna invid sig.
Bild 1
Sander Broström
Lund
Fotograf född 1996 som motivmässigt mycket håller på med kontakten mellan naturen och det mänskliga. Han har fotograferat sedan 2008 och har fått flera internationella utmärkelser för sitt foto.
Bild 1
Bilal Chebaro
Stockholm
Bilal Chebaro, f.1967, är en naturfotograf som ägnar sin lediga tid åt att utforska och dokumentera naturen och dess invånare, från de minsta detaljerna till storslagna landskap.
Bild 1
Stina Deurell
Bofri
StinaD
Stina Deurell är en kreativ fotograf med känsla för komposition. Med sina bilder visar hon på allt det vackra vi alltid har omkring oss, men som vi så lätt missar. Stina undervisar och coachar gärna.
Bild 1
Björn Ehrenroth
Ransbysätter, Lysvik
Biolog som tidigare arbetat 20 år på Skogsstyrelsen i Värmland.
Bild 1
Fredrik Ehrenström
Bild 1

<< Start < Prev [1] 2 3 4 5 6 Next > End >>