Fotografer från /N gästar vinterns fotofestivaler

2024 börjar med ett antal naturfotofestivaler och självklart finns ett flertal fotografer från Naturfotograferna N/ att hitta i festivalprogrammen.

När Camera Natura firar den 10:e upplagan av Naturfotodagen i Västerås står tre av /N:s fotografer på scen. Niclas Ahlgren, Marie Mattsson och Tom Svensson visar bilder och berättar om sitt fotograferande under festivalen som dessutom avslutas med en föreläsning av N/ Naturfotograferna. Naturfotodagen äger rum den 17 februari 2024. Du hittar hela programmet samt priser och bokning här.

Några veckor tidigare, den 13 januari, går Göinge Naturfestival av stapeln och även där finns /N representerade bland föreläsarna: Stina Deurell, Mikael Gustafsson, Ola Jennersten och Camilla Noresson. Festivalen arrangeras av Göinge Naturskyddsförening och du kan läsa mer om den här.

Niclas Ahlberg, Tom Svensson, Marie Mattsson, Stina Deurell, Mikael Gustafsson, Ola Jennersten och Camilla Noresson.

Även i Norge, på den stora naturfotofestivalen i Skii 15-17 mars, står en av N/s fotografer på scen för att berätta om sin fotografi. I lördagens program visar Josefin Nilsson bilder på det myllrande djurlivet på olika nordiska öar. Mer information och biljetter till Norsk Naturfotofestival i Skii hittar du här.

Josefin Nilsson.

Föregående
Föregående

Mats Andersson prisbelönas för sin bok Mother Earth